Ekenstierna

Online spelandet har jag sysslat med i många år, det började en gång i tiden med spelet Counter-strike (CS Beta), men efter ett speluppehåll kom jag i kontakt med Day of Defeat (DoD) och sen var jag fast. Efter något år kom jag i kontakt med spelklanen GHOST och sedan har det fortsatt med bland annat Day of Defeat Source, Call of duty Modern Warfare 2, Call of Duty Modern Warfare 3, Battlefield 2 och numera är det mesta dels Battlefield 3. Fast nu börjar det bli lite nostalgiskt då nästa generation börjar spela online och det har börjat bli lite LAN spel här hemma med barnen. Så på den här sidan hoppas jag kunna samla en användbara länkar för både nya och gamla spelare. 

Ett lätt sätt att länka ut er i online spelandet är lättast direkt via våra egna hemsidor som är byggda just för att underlätta för andra och oss själva. Ghost klanens hemsida har länkar till dom mest grund-läggande programmen som online spelare använder. Som till exempel:

Samt länkar till Gamebana och Moddb, då moddar till olika spel är otroligt populärt. Dessa ger användarna fler spelvarianter på ett redan köpt spel. Vissa spel har hundratals moddar och på så sätt får man ju många spel till priset av ett. Ghost hemsida tar också upp historien på några av dom största online spelen, som Battlefield, Call of DutyQuake, Medal of Honor, Ghost Recon och Half-Life som är grunden till Counter-Strike och Day of Defeat.

Ghost Gaming Associations (GGA) hemsida fokuserar mer på dom senaste spelen som vi inom Ghost är mest aktiva inom, samt länkar till nyheter om dessa spel och drivrutiner och program för att optimera datorns prestanda. Även i forumet som delas av båda våra hemsidor kommer det information om online gaming.

The Ghost, vår egen blog. Den tar upp lite allt möjligt inom gaming och spel som kanske inte riktigt passar in på våra ordinarie sidor men som vi ändå vill lyfta fram. Fast visst tar den upp saker in FPS-världen och Ghost också, men den har inte samma fokus på det området. Mer om Indie, mobil och andra typer av spel och spelande. 

GGA - Ghost Gaming Association

Ghost klanens hemsida

Ghost Steam Grupp

GGA´s Steam Grupp

The Ghost Blog 

VÄNNERS SIDOR INOM GAMING:

Forever-Gaming